De 6e editie komt er dan toch aan….

 

Na de annulatie van ons evenement in 2020 en 2021, om gekende redenen, ziet het er nu naar uit dat de 6e editie van de Rally & Regularity van Zuid-Limburg gewoon kan doorgaan.
TopSpeed

Rallyclub Haspengouw pikt de draad terug op.  

9 klassementsproeven in lijn, namelijk 3 verschillende verdeeld over 3 ronden, en goed voor ongeveer 100 km tegen de klok.
Maar daar houdt de gelijkenis met de laatste editie in 2019 op.  De proeven zijn gelegen in Gelmen, Kerkom en Borlo ... en onuitgegeven.

Onze gebruikelijke ‘klanten’ zullen enkele herkenningspunten kunnen noteren op het parcours van KP Gelmen.  De KP’s Kerkom en Borlo zijn volledig nieuw in die zin dat ze omgekeerd worden verreden tov 2019, en met aan de start van KP Kerkom een extraatje.

Het rallycentrum zal opnieuw gehuisvest zijn in de gebouwen van Group Nivelles op het industrieterrein in Gingelom. De administratieve en technische keuring zal doorgaan op zaterdag 12 november in de vroegere gebouwen van Luc Lemmens iets verderop aan de Ambachtsweg.  De servicezone is gelegen in de ganse industriezone

Ondertussen lopen de inschrijvingen rally- en regularitywedstrijd binnen.  Een overzicht is te vinden op deze website onder menu deelnemers.
Hopelijk zien we jullie talrijk in de servicezone, het hoofdkwartier en op de klassementsproeven op 12 en 13 november….

 U kan de voorbereidingen en de wedstrijd zelf volgen via onze socials, op onze Facebookpagina, de website en via de Sportity app met de code ‘ZLIM22’.